BÀSQUET

El MoraBanc busca les últimes peces del puzle

El club tricolor comença a tancar la plantilla europea per la pròxima temporada amb la imminent incorporació de Shannon Evans

Published

on

Harding i Lammers a la Bombonera. acb Photo / D. Catalán

En una plantilla de dotze jugadors, com així va confirmar que seria el director general de l’entitat, Francesc Solana. El conjunt tricolor tindria ara mateix en plantilla a set dels dotze jugadors ja confirmats. Amb la incògnita de les renovacions, el mateix tècnic ha reconegut que es busquen entre quatre i cinc fitxatges per acabar de tancar l’equip, sempre atents però, a les renovacions. “El nombre de fitxatges dependrà dels jugadors que poden acabar renovant, però s’espera que arribin entre quatre i cinc jugadors, comptant entre ells a Chumi Ortega”, assegurava el tècnic basc.

El conjunt tricolor busca al mercat els últims jugadors per acabar de tancar la plantilla que jugarà a la FIBA Champions League la temporada vinent. Un cop confirmada l’arribada de Chumi Ortega i amb la incorporació imminent de Shannon Evans a la direcció de joc, tal com va avançar fa unes setmanes Andorra Esportiu, el Morabanc també ha confirmat la continuitat de Rafa Luz, Adám Somogyi, Felipe dos Anjos, Stan Okoye i la del capità Nacho Llovet. Així ho ha afirmat el tècnic tricolor Natxo Lezkano en una entrevista a solobasket.

Ben Lammers i Ferran Bassas són dues opcions que agraden a la secretaria tècnica, abans, però s’haurà de decidir el futur de jugadors que fins ara han estat vinculats al club i que, un cop resolt el dubte de la competició europea, s’haurà de prendre una decisió respecte al seu futur inmediat.

El club considera Ferran Bassas com una opció viable, especialment per complementar Evans. Destaca en l’aspecte ofensiu i seria una incorporació ideal per dinamitzar el joc col·lectiu. Bassas, recentment tallat pel Dreamland Gran Canària, està ara disponible, després que el club ja hagués intentat fitxar-lo anteriorment. D’altra banda, s’està sondejant el nom de Ben Lammers, també del Gran Canària, un pivot amb un bon llançament i una gran visió de joc. El club està prioritzant clarificar la situació dels jugadors sortints abans de procedir a encaixar les noves peces per assegurar una plantilla equilibrada.

Un dels noms que havia temptejat el club era el del pivot americà del Força Lleida, Kur Kuath, però després de l’ascens dels catalans a la Lliga Endesa, sembla una opció llunyana pels tricolors, després del bon cartell, gràcies sobretot, a una magnífica actuació a la final-4 d’ascens.

Harding i Marin Maric continuen sent els homes que el club vol intentar retenir incondicionalment, l’opció europea podria ser un dels factors per intentar que els dos jugadors apostin per una continuïtat al MoraBanc Andorra, però les seves bones temporades, poden obrir-los les portes de clubs de primer nivell europeu.

Oriol Paulí, una opció que semblava viable pels tricolors, es troba actualment molt a prop de firmar pel Bàsquet Girona. El Barça, club en propietat ja ha fet saber al jugador que no té la intenció de comptar amb ell la temporada vinent, i el Girona sembla l’equip millor col·locat per fitxar-lo.

1 Comentari

  1. JO

    2024-06-21 at 15:44

    Segons tenia entes, i pel que diuen les bases de competició de la BCL, només caldrien 5 cupos, així que ja no caldria fitxar-ne cap més. D´altra banda, no tindria cap sentit fitxar a Bassas quan ja tens 3 bases (Evans, Somogyi, Luz), sent 2 d´aquests cupos, i cobrint els 3 perfils de base que pots necessitar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

EL + VIST

Exit mobile version