FC ANDORRA

Eder Sarabia amb l’ambició de guanyar al Plantío

L’entrenador tricolor vol aconseguir allò que fins ara ningú no ha fet, guanyar al Plantío

Published

on

Repte majúscul a Burgos, l’FC Andorra buscarà al Plantío sumar punts per segona setmana consecutiva lluny de l’Estadi Nacional, després d’empatar davant del Vila-real B. El repte, és sense dubte, més complicat, ja que els locals juguen amb l’afegit de no haver perdut encara aquesta temporada a casa seva.

Això, però, lluny de ser un factor negatiu i desmotivant, Eder Sarabia ha confirmat que el missatge és d’optimisme i de voler aconseguir allò que, fins al moment, ningú no ha fet, “la setmana ha anat molt bé. El missatge és clar, volem ser els primers a guanyar a Burgos. El repte és gran, però tinc clar que som molt capaços de fer-ho i anem amb força i determinació de poder aconseguir-ho.”

L’entrenador tricolor ha exposat que l’equip sap que ha de fer per sumar els tres punts, “tot allò que la resta d’equips no han fet en aquest camp”. El burgos, ha afirmat Sarabia que és un equip que al seu estadi competeix molt bé i confia en el seu pla de partit, més enllà d’anar guanyant o perdent, tenen la confiança que la seva línia de treball és bona i, que per això, acaben sumant tants punts. A banda, “tenen seguretat, molta agressivitat tant en atac com en defensa i valentia. A casa se senten molt còmodes i tenen confiança en el seu pla de partit”. Trencar aquest pla de partit és el que ha de fer l’FC Andorra per intentar doblegar els locals, “volem fer una cosa que ningú no ha fet”.

Tot i haver passat una mala ratxa de derrotes, especialment lluny del Nacional, Eder Sarabia sap que l’equip està bé, i que tot i no arribar els resultats, estan plens de confiança, perquè els jugadors veuen que el treball està començant a donar els seus fruits. “Trencar la mala ratxa fora amb l’empat, ens ha donat confiança. Vam competir bé. Les sensacions són positives. Ara, hem de seguir aquesta línia i tenir una mentalitat forta per poder guanyar a un camp molt difícil i davant d’un equip molt sòlid. Tenim les idees molt clares i molta ambició i ganes d’anar a pel repte.”

L’equip, tot i ser anecdòtic, l’Andorra va començar la jornada anterior en posicions de descens i, després de l’empat es troba una posició per sobre, a Sarabia, però, no el preocupa. “Estar allà a baix et dona menys seguretat i més pors, però, en general l’equip està sent fort”.

No s’esperen grans canvis a l’onze inicial respecte al de la setmana anterior. Jandro i Pablo Moreno entren després d’estar allunyats de les convocatòries per lesió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

EL + VIST

Exit mobile version