INSTITUCIONS

Andorra treballa per tenir una etapa íntegra de La Vuelta

Torres apunta que la intenció és que la prova torni i es quedi al país tres dies

Published

on

L’èxit de la visita de La Vuelta al Principat podria ser encara més gran en la propera ocasió. El ministre de Turisme, Jordi Torres, ha pauntat aquest matí que la intenció del Govern és que en la propera edició que La Vuelta passi per Andorra hi hagi no només una arribada i una sortida, sinó també una etapa íntegra aquí al país.

Això suposaria passar de dos a tres els dies que la prova ciclista espanyola es quedaria a Andorra, allargant d’aquesta manera les pernoctacions de l’organització a dues. En aquest sentit, Torres ha recordat que LA Vuelta mobilitza prop de 3.000 persones només entre organització i equips el que ja ha suposat enguany un retorn de més de 400.000 euros.

El que sí que ha confirmat el titular de Turisme és que serà difícil que La Vuelta torni el curs vinent i apunta més al 2025. Pel que fa a la voluntat d’Andorra d’acollir La Vuelta femenina i el Tour Femení, el ministre ha explicat que ja s’han fet les primeres converses informals però que en els darrers dies les parts s’han emplaçat a una reunió.

Sobre la possibilitat que el Tour torni el 2024, el ministre ha recordat que “ens quedem amb que ens van dir que tornarien més ràpidament que l’últim cop així que veurem”.

D’altra banda, el cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, ha apuntat que “per a la parròquia sempre és positiu tenir aquests esdeveniments” i ha afegit que “celebrem que la ciutadania s’hagi adaptat a la mobilitat i estem molt satisfets pel volum de gent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

EL + VIST

Exit mobile version